Cristian Vogel er en komponist og musikkprodusent kjent for eksperimentell techno og innovativ elektronisk musikk, og han kommer til Mir for å spille en eksklusiv konsert. Som en av de fremste innen europeisk klubbmusikk har han hatt stor innflytelse på den elektroniske musikkscenen, studioarbeid og klubbkultur.

Konsertstart 21, dørene åpner 18.

Oppvarming og nedkjølingDjs: Robin Crafoord og Jon Ole Flø.

Billett:
FÅ BILLETTER!

Restbilletter selges i døra. Følg med på sosiale medier – vi melder fra når det blir utsolgt. Ved forhåndskjøp vil navnet ditt (eller kjøpers) stå på liste i døra. Ta gjerne med kvittering/skjermbilde aka billetten når du kjøper på forhånd, men det er ikke nødvendig.

Mer om Cristian

 

LavTerskelTekno 23/2

07 Feb 2017

De siste par månedene har Hallvard Müller hatt tilhold på Notams prosjektrom.
Han har benyttet seg av DAW-en Ableton Live, og dag etter dag, trinn for trinn satt seg inn i et nytt håndverk. Techno.

Han starter opp et treff på Notam hvor technointeresserte kommer til å møtes for å jobbe side om side, utveksle erfaringer, lære av hverandres fortreffelighet, feil og mangler og forhåpentligvis avdekke uante sider ved denne typen musikklaging.

Hvilken programvare du bruker, om du er hardwarebasert, om du bruker én eller flere dingser som lager klang-klang eller bonk-bonk lyder, om du er fersk eller mer erfaren er helt åpent. Det kommer til å bli gøy.

Ta med øretelefoner. Vi setter opp mikser og høyttalere så dere kan høre på ting i fellesskap.

Torsdag 23. februar kl 19 på Notam!

Event på Facebook

Cristian Vogel kommer neste uke for å jobbe i Sirius, og Oslo Kyma User Group arrangerer treff med han på Notam, onsdag 8. februar klokka 18.

Cristian er Kyma-guru, og skal snakke om arbeidet sitt og sin bruk av systemet.

Ta med Kyma-system (hvis du har), notatbok og spørsmål.

KISS 2017 foregår i Oslo 11. -15. oktober i år.

Cristian Vogel er grunnlegger av NeverEngine Labs ™ og har lenge vært en innovatør innen komposisjon og miksing av elektronisk lyd. Cristian Vogel er en komponist og musikkprodusent, kjent for eksperimentell techno og som en av de fremste innen europeisk elektronisk musikk har han hatt stor innflytelse på den elektroniske musikkscenen, på arbeidsmetoder i studio og klubbkultur i Europa. Cristian er lidenskapelig opptatt av Kyma ™ og har studert systemet siden 2005.

Han holder også konsert på Mir den 12. Tips: Kjøp billett på forhånd, svært begrenset med plass.

Et pågående prosjekt…

Cristian på Discogs…